ממתק קרקר
ממתק קרקר יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד, חמאה, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממתק קרקר, סוכריית קרקר מלוחה, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרקרים על מחבת ג ' לירול מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות.
מביאים חמאה וסוכר חום לרתיחה בסיר, ערבוב כל הזמן; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
אופים ב 350 במשך 5 דקות. כבה את התנור.
מפזרים קרקרים עם פירורי שוקולד.
תן לעמוד בתנור 3 דקות או עד שהשוקולד נמס.
מורחים שוקולד נמס באופן שווה על קרקרים. למעלה עם פקאן ושוקולד לבן. מגניב לגמרי, ולשבור ממתקים לחתיכות. לאחסן במקרר.