פסטה גלגל עגלה עם פנצ'טה ואפונה
פסטה של גלגל עגלה עם Pancettan ואפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 616 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אפונת אדמה, מלח כשר, שאלוט ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66% . נסו את פסטה גלגל עגלה , סלט פסטה גלגל עגלה , וצלחת פסטה גלגל עגלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך אך עדיין יציב לביס, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים 1 כוס ממי הפסטה.
במחבת גדולה מחממים כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפנצ'טה ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד להזהבה ופריכה, 6 עד 8 דקות. בעזרת כף מחוררת מסירים את הפנצ'טה ומסננים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מוסיפים את בצל השאלוט למחבת ומבשלים עד שהם רכים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את המרק ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מערבבים פנימה את האפונה ומבשלים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את הפסטה, הפנצ'טה המבושלת, אפונת האדמה, אפונה הקטנה, הפרמזן, את 1/4 כוס שמן הזית הנותר, המלח ועלי הנענע. לזרוק עד לציפוי, להוסיף את מי הפסטה השמורים, כף אחת בכל פעם, כדי לשחרר את הרוטב.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.