מנגו & פסיפלורה טיפש
מנגו & פסיפלורה טיפש נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מיץ ליים, פירות תשוקה, g 5oz אמבטיות יוגורט יווניוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש, מנגו-שייק פירות פסיפלורה, ו מנגו & פסיפלורה roulade.
הוראות
מקלפים את המנגו באמצעות מקלף ירקות. חותכים את הלחיים אחד לחתוך לקוביות קטנות. תניח בצד.
חותכים את הבשר מן המנגו הנותרים ואבן, ואז בשר טהור בתוך נוזל. לסחוט את הזרעים מ 2 של חצאי פסיפלורה ומערבבים עם מנגו טהור.
מוסיפים מיץ ליים לפי הטעם. מקפלים בעדינות את היוגורט וחצי מנגו חתוך לקוביות דרך פירותי טהור.
מחלקים בין 4 כוסות ומעלה עם מנגו לקוביות הנותרים. מכסים ומקררים במשך 30 דקות לפני האוכל. לגרוף את הזרעים מן הפירות תשוקה הנותרים על גבי הטיפשים לשרת.