מנגו מרגריטה
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו מנגו מרגריטה, מנגו מרגריטה, ו מנגו מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ומבריחים את המנגו וחותכים אותם לחתיכות גדולות.
מניחים את המנגו בבלנדר עם מים, סוכר וקורט של מלח. להתמזג עד חלקה. לטעום ולהוסיף עוד סוכר, במידת הצורך.
ממלאים את הבלנדר בקרח ומוסיפים את המנגו מרגריטה
לערבב, טקילה, טריפל שניות. לשפשף את שולי כוס מרגריטה עם טריז סיד לטבול לתוך מלח מנטה כדי מעיל שפה. מלא זכוכית וליהנות!
1 כוס מלח אפור או מלח ים גס
מנטה נקייה ויבשה ובערך לקצוץ. עם מרגמה ועלי, למחוץ חלקים שווים מנטה טריים ומלח.