קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מנגו-פפאיה דאקירי

מנגו-פפאיה דאקירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מנגו פפאיה דאקירי. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ אננס, קרם של קוקוס, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו דקירי מנגו, דקירי מנגו, ו דאקירי מנגו תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תותים מחית בבלנדר עד חלקה. מחלקים מחית תות באופן שווה בין 4 כוסות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים קרח בבלנדר; מוסיפים מנגו ואת 4 המרכיבים הבאים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים תערובת מנגו-פפאיה באופן שווה על מחית תות בכוסות.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
אננס רגילאננס רגיל
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
4
קרח" חם": קרח נמס מעט משתלב משקה טוב יותר, ארני אומר. הוא מציע לתת לקרח לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות לפני השימוש. "זה צריך להיות רטוב למגע בלי להיצמד לאצבעות שלך", הוא מסביר.
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.