קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote
סטייק מסוחרר-אפ עם קומפוט בצל-תאריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך garam masala, קפה טחון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, סקווש, תאריך, לימון Compote, ו קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים לשפשף, הקפד להחליק את כל נאגטס סוכר חום. לאחר מכן, יוצקים חצי התערובת על צד 1 של סטייק האגף ועיסוי לתוך הבשר. הפוך את הסטייק ושופך את החצי השני על הבשר ועיסוי פנימה. מניחים בצד על הדלפק עד 2 שעות כדי להשרות. אתה יכול גם להשרות את הבשר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סטייק צלעסטייק צלע
נגיסי עוףנגיסי עוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני. לאחר השמן מנצנץ (לא עישון), מוסיפים את הבצל, קמצוץ מלח, ומערבבים את המעיל בשמן. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע קרמל עמוק, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לחמם את המנגל או מחבת הגריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
כאשר הבצלים הם קרמל, להוסיף את התאריכים, חומץ, ומים. מערבבים ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
תאריכיםתאריכים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מקפלים מגבת נייר ב 4, לשפוך קצת ירקות או שמן קנולה על זה, ולנגב את מחבת הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
5
לאחר מחבת הגריל הוא נחמד וחם (שמן עישון קל), לזרוק את הבשר שפשף על. זה צריך לרחוש על קשר-אם זה לא, המחבת שלך לא הייתה חמה מספיק. כך אתה מבטיח קרום נחמד על הסטייק! לאחר 5 דקות בצד אחד, להפוך את הסטייק מעל, ולבשל עוד 4 כדי
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בדוק את הטמפרטורה; אני אוהב סטייק האגף שלי נעשה בינוני-נדיר, אז אני מושך אותו ברגע המדחום לרשום 125 מעלות F. משוך על קרש חיתוך, ואוהל עם נייר; לאפשר הבשר שלך לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
פרוס את הסטייק דק נגד התבואה על ההטיה; אם לא תעשה זאת, הסטייק היקר שלך לא יהיה מאוד רך ומאוד לא מספק!
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מגישים עם מנה של קומפוט בצל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.