מסקרפונה ובייקון ממולאים פרנץ 'טוסט עם צ' וריסו וצדפות
מסקרפונה ובייקון ממולאים לחם צרפתי עם צ'וריסו וצדפות יכולים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי, תות-מסקרפונה ממולא לחם צרפתי, ו Mascarpone ממולאים French Toast Fritters (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך כל פרוסת לחם בריוש לחצי באלכסון. לעשות חתך עמוק לתוך הלחם מהצד לחתוך.
במעבד מזון, למזג יחד את גבינת מסקרפונה ובייקון. באמצעות מרית, לקחת את תערובת גבינת בייקון ולהפיץ אותו לתוך חריץ בלחם.
להקציף יחד את השמנת, ביצים, רוזמרין, ומלח.
מניחים כל חתיכת לחם לתערובת הביצה ולספוג במשך כמה שניות.
מניחים את הלחם מצופה ביצה על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז קצת.
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות בריוש ספוג ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
במחבת סאוט אחרת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
מטגנים עד קריספ, ואז מוסיפים את הצדפות. מבשלים 2 דקות ואז בזהירות לשפוך את ציר העוף. מבשלים את התערובת עד שהצדפות להיפתח. כבה את החימום.
מניחים את הטוסט הצרפתי וצדפות על צלחת, כפית מרק צ ' וריסו על שניהם.