קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מסקרפונה ובייקון ממולאים פרנץ 'טוסט עם צ' וריסו וצדפות

מסקרפונה ובייקון ממולאים פרנץ 'טוסט עם צ' וריסו וצדפות
מסקרפונה ובייקון ממולאים לחם צרפתי עם צ'וריסו וצדפות יכולים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 722 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. נסו Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי, תות-מסקרפונה ממולא לחם צרפתי, ו Mascarpone ממולאים French Toast Fritters (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתוך כל פרוסת לחם בריוש לחצי באלכסון. לעשות חתך עמוק לתוך הלחם מהצד לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
לחםלחם
2
במעבד מזון, למזג יחד את גבינת מסקרפונה ובייקון. באמצעות מרית, לקחת את תערובת גבינת בייקון ולהפיץ אותו לתוך חריץ בלחם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
בייקוןבייקון
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מריתמרית
3
להקציף יחד את השמנת, ביצים, רוזמרין, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מניחים כל חתיכת לחם לתערובת הביצה ולספוג במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
5
מניחים את הלחם מצופה ביצה על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
6
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את פרוסות בריוש ספוג ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
8
במחבת סאוט אחרת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
תוסיף את הצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
10
מטגנים עד קריספ, ואז מוסיפים את הצדפות. מבשלים 2 דקות ואז בזהירות לשפוך את ציר העוף. מבשלים את התערובת עד שהצדפות להיפתח. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
צדפותצדפות
11
מניחים את הטוסט הצרפתי וצדפות על צלחת, כפית מרק צ ' וריסו על שניהם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
מרקמרק
צדפותצדפות
טוסטטוסט