מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל
מערבבים שעועית ירוקה מטוגנת עם זנגביל ובצל הוא מתאבן המשמש 3. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש שמן בוטנים, פלפל, בצל, וסוכר. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). שורש לוטוס מוקפץ עם שומשום ובצל ירוק, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חום שמן בווק עד מנצנץ חם:
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה על המבער החם ביותר שיש לך במשך כ 90 שניות.
מוסיף את שמן הירקות ולתת לו לחמם עד מנצנץ.
(לזרוק רסיס של בצל לתוך השמן כאשר אתה חושב שזה חם. אם השמן חם מספיק, הבצל יהיה לרחוש.)
מוסיף את השעועית הירוקה לחתוך, בצל פרוס וג ' ינג ' ר julienned וזורק לשלב. לשבור את כל גושים של בצל פרוס שאולי דבקו זה בזה.
מורחים הכל במחבת ולתת לו לצרוב ללא שינוי במשך כל מקום בין 30-90 שניות, אתה רוצה לקבל קצת בראונינג על הירקות. מערבבים את הירקות ולתת לשבת עוד 30-90 שניות.
מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים שוב ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים תערובת של רוטב סויה וסוכר, מערבבים ומטגנים כמה שניות:
מערבבים את רוטב הסויה והסוכר יחד ויוצקים לתוך המחבת. כבה את החום ומיד לזרוק את הירקות לשלב. הרוטב יתחיל לקרמל ויכול להישרף אלא אם כן אתה שומר הכל זז במשך כמה שניות.
יוצקים את שמן השומשום על השעועית הירוקה והבצל ומפזרים פלפל שחור. לזרוק לשלב עוד פעם אחת.
מגישים מיד או לתת מנוחה ומגישים בטמפרטורת החדר. השעועית עדיין צריכה להיות קצת פריך. הם יבשלו קצת יותר בחום השיורי של המחבת או צלחת הגשה.