מערבולות נקניק
מערבולות נקניק יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-48 מנות. אם יש לכם קמח תירס, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מערבולות תאנה, מערבולות עוף חמות, ו מערבולות מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בשמן עד התערובת דומה פירורים גס. בהדרגה מערבבים מספיק חלב כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש קלות במשך 30 שניות.
להתגלגל לשני 16-in. אקס-10-אין. מלבנים. קראמבל נקניק לא מבושל מעל בצק כדי בתוך 1/2 ב. מכל הצדדים. בזהירות להפשיל מ 16-in. סוף. לעטוף בנייר כסף; צמרמורת לפחות 1 שעה.
חתוך ל-1/2. פרוסות; מקום 1 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased.
אופים ב 400° במשך 15-20 דקות או עד השחמה קלה.
מגישים חם או קר. לאחסן במקרר.