מערבולת בשר מוצרלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את מערבולת הבשר של מוצרלה. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 227 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מים, ביצה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. לחם בשר מוצרלה , כיכר בשר מוצרלה וולינגטון , ולחם מוצרלה וולינגטון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה משלבים בשר בקר, חזיר ועגל; לערבב היטב.
מוסיפים פירורי לחם, ביצה, חרדל, מלח ופלפל; למזג היטב. על נייר שעווה, טפחו את תערובת הבשר לתוך 14 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן. מכסים בגבינת מוצרלה ומפזרים פטרוזיליה. החל מהקצה הצר, מגלגלים בחוזקה, בסגנון ג'לי-רול. לחץ בחוזקה על הקצוות כדי לאטום.
מניחים את צידי התפר כלפי מטה ב-9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
לרוטב, שלבו קטשופ, מים ורוטב ווסטרשייר; יוצקים על כיכר בשר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 1-1/4 שעות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות, תוך שימוש בתדירות גבוהה.