קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון בשתי דרכים

מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון בשתי דרכים
מק וגבינה גבינה בגריל עם בייקון שתי דרכים לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 52 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1318 קלוריות. 975 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם רוטב חריף, פלפל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה מדהים. נסו מק וגבינה בגריל גבינה עם בייקון בשתי דרכים, עוף ובייקון בגריל 'מק וגבינה', ו מק וגבינה בשתי דרכים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מורחים באופן שווה את המק והגבינה הקלים בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. מכסים את המנה עם עטיפת פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
חותכים את המק והגבינה ל -4 ריבועים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
4
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים כל ריבוע מק וגבינה על פרוסת לחם, מעליו 1 פרוסת גבינה אמריקאית ו -2 פרוסות בייקון. למעלה עם חתיכת לחם שנייה ומחבת את הכריך עד להזהבה וחמה, כ -4 דקות לכל צד. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
בייקוןבייקון
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגישים.
7
עבור המבוגרים, לזרוק את העגבניות ברוטב חם ולהוסיף על גבי בייקון לפני מחבת את הכריך שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
8
מבשלים את המקרוני בסיר גדול של מים מומלחים רותחים לאל דנטה ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מקציפים פנימה את הקמח ומערבבים כמה דקות, מוודאים שהוא נקי מגושים וטעם הקמח מבושל. מערבבים פנימה את החלב, מביאים לרתיחה ומבשלים על בינוני-נמוך עד להסמכה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הגבינה המעובדת והצ ' דר עד להמסה, מוסיפים את הרוטב החם ומקפלים פנימה את המקרוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
רוטב חריףרוטב חריף
מקרונימקרוני
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל