מקלות בטטה אפויים
מקלות בטטה אפויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . אם יש לך שמן זית, פפריקה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: מקלות פרנץ ' טוסט בטטה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו פעמיים בטטה אפויה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לרסס גיליון אפייה עם spay בישול או שמן צמחי.
בקערה גדולה, מערבבים שמן ופפריקה.
מוסיפים מקלות תפוחי אדמה ומערבבים ביד למעיל.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים 40 דקות בתנור שחומם מראש. הכי טוב לאכול בטמפרטורת החדר.