מקצפת
מקצפת עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר איכותי-על, קרם אבנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקצפת, מרנג פטל, ו מרנג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 250 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף.
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או להשתמש מערבל יד); להכות על מהירות בינונית עד מקציף.
מוסיפים את הקרם של אבנית ולהגדיל את המהירות בינונית גבוהה; לנצח את הסוכר 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את תמצית או גרידה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה, מבריקה ומחזיקה פסגות נוקשות, כ-6 דקות.
עבור עוגיות צבעוניות, מערבולת כמה טיפות של צבע מאכל לתוך מרנג או להשתמש במכחול קטן לצייר 3 פסים ארוכים של צבע מאכל עד החלק הפנימי של שקית מאפה. עבור גרסאות שוקולד צ 'יפס, בעדינות לקפל את מיני שוקולד צ' יפס לתוך התערובת.
זרוק או צינור מרנג לפי הצורך, על 2 סנטימטרים זה מזה, על דפי אפייה מוכנים.
מפזרים סוכר מלטש, אם תרצה.
אופים 1 שעה, ואז לכבות את התנור ולתת מרנג לעמוד בתנור עד יבש, על 2 שעות. למעלה עם או לטבול שוקולד מומס ומפזרים nonpareils.