קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מקצפת

מקצפת
מקצפת עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר איכותי-על, קרם אבנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקצפת, מרנג פטל, ו מרנג קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את החלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או להשתמש מערבל יד); להכות על מהירות בינונית עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הקרם של אבנית ולהגדיל את המהירות בינונית גבוהה; לנצח את הסוכר 1 כף בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף את תמצית או גרידה. המשיכו להכות עד שהקצפת עבה, מבריקה ומחזיקה פסגות נוקשות, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
עבור עוגיות צבעוניות, מערבולת כמה טיפות של צבע מאכל לתוך מרנג או להשתמש במכחול קטן לצייר 3 פסים ארוכים של צבע מאכל עד החלק הפנימי של שקית מאפה. עבור גרסאות שוקולד צ 'יפס, בעדינות לקפל את מיני שוקולד צ' יפס לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
זרוק או צינור מרנג לפי הצורך, על 2 סנטימטרים זה מזה, על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מפזרים סוכר מלטש, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
7
אופים 1 שעה, ואז לכבות את התנור ולתת מרנג לעמוד בתנור עד יבש, על 2 שעות. למעלה עם או לטבול שוקולד מומס ומפזרים nonpareils.
מרכיבים שתצטרך
NonpareilsNonpareils
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
צילום: סטיב ג ' ירלט