מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו
מקרוני וגבינה חריפים עם בייקון טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 766 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא מזון גבינה מעובד, חצי חצי, פסטה פגז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה מעושנים, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה.
הוראות
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפסטה פגז ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את רצועות בייקון ההודו בין שתי מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה עד הבייקון הוא פריך, 4 עד 6 דקות בהתאם למיקרוגל. אפשר לבייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
לאחר שהפסטה מבושלת ומנקזת, משלבים את הגבינה המעובדת, השמנת וחצי בסיר ששימש לבישול הפסטה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
הסר מן החום; מערבבים את הפפריקה, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין, בייקון טורקיה מתפורר. מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב עד מצופה באופן שווה.