קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו

מקרוני וגבינה חריפים מעושנים עם בייקון הודו
מקרוני וגבינה חריפים עם בייקון טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 766 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא מזון גבינה מעובד, חצי חצי, פסטה פגז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיקנטי ירוק צ'ילה, בייקון מעושן, 3 גבינה גדל מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה מעושנים, ו צ'יפוטלה מעושן מקרוני וגבינה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפסטה פגז ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מניחים את רצועות בייקון ההודו בין שתי מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה עד הבייקון הוא פריך, 4 עד 6 דקות בהתאם למיקרוגל. אפשר לבייקון להתקרר; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
לאחר שהפסטה מבושלת ומנקזת, משלבים את הגבינה המעובדת, השמנת וחצי בסיר ששימש לבישול הפסטה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר מן החום; מערבבים את הפפריקה, פפריקה מעושנת, פלפל קאיין, בייקון טורקיה מתפורר. מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בייקון הודובייקון הודו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)