מקרוני וגבינה עם נקניק
מקרוני וקונכיות גבינה עם נקניק דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם אפוני תינוק, תערובת גבינת צ'דר אמריקאית, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו מקרוני וגבינה עם נקניק, קונכיות וגבינה איטלקית, ו כריך נקניק איטלקי עם גבינה. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, מרק חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קונכיות פסטה; מחממים לרתיחה. מרתיחים 6 דקות; לא לנקז. להפחית חום. מערבבים באפונה ונקניק. כיסוי; מבשלים 3 עד 5 דקות או עד פגזים במכרז.
מוסיפים גבינה מגורסת; זורקים בעדינות עד שהגבינה נמסה.