קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות0
מגזין

מקרונים פתיתים חלביים

מקרונים פתיתים חלביים
אם יש לכם קמח שקדים / קמח, חלבונים ביצה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגיות פתיתים קפואות, פתיתים קפואים עוגיות שוקולד צ'יפס לבן, ו עוגיות פתיתי שיפון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 280 מעלות F. ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. שקלו את חלבוני הביצה שלכם, קמח שקדים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ודגני פתיתי קרקע על האוכל שלכם scale.In מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk להוסיף חלבוני ביצה שקלו שלך, ומכות סוכר במהירות בינונית. הכה על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות טופס. לוקח קרוב ל-5 דקות. ראה תמונות עבור חזותיים. להפריש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתים קפואיםפתיתים קפואים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
סולם מטבחסולם מטבח
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים פתיתים חלבית לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתים קפואיםפתיתים קפואים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מניחים מסננת או מסננת בסדר לנפות עד שכל החומרים יבשים עברו. מקפלים בעדינות את החלבונים לחומרים יבשים, ערבוב רק עד רק בשילוב. ראה תמונות עבור חזותיים
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מניחים את הבלילה לתוך שקית מאפה גדולה עם קצה עגול גדול מחובר. סיבובים צינור, על 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. תן ברז טוב או שניים של המחבת כדי להסיר את כל בועות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים macarons במשך 22-25 דקות. אתה תראה קליפה על גבי עם "רגליים" בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת. לאחר התקררות, לקחת מרית קיזוז כדי לשחרר מן הקלף. הצמד את macarons קרוב בגודל זה לזה כדי להתכונן filling.To הכן קרם חמאה, הכה חמאה מרוככת ואבקת סוכר עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
7
מוסיפים דבש ו 1/4 כוס כתוש פתיתים חלבית אל הזיגוג, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתים קפואיםפתיתים קפואים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
8
מניחים קרם חמאה לתוך שקית מאפה בינונית עם קצה עגול גדול מחובר צינור גוש של ציפוי על מרכז מקרון העליון עם מקרון שני.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מגישים טמפרטורת חדר. אחסן כל macarons הנותרים במקרר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.