מקרל חם וסלט סלק
מקרל חם & סלט סלק יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. במנה עיקרית זו יש 672 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מקלות סלרי, מקרל, סלק לארוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-195 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט מקרל מעושן עם סלק ורוטב חזרת, מקרל מעושן וסלט סלק עם רוטב חזרת שמנת, ו מקרל עם כרובית חמה וסלט צלפים.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 12-15 דקות עד רק במכרז. בינתיים, פתית את פילה מקרל לחתיכות גדולות לחתוך את הסלק לחתיכות בגודל ביס.
מסננים את תפוחי האדמה וקריר מעט.
מערבבים את רוטב הסלט ורוטב חזרת יחד בקערת סלט ועונה. עצה בתפוחי האדמה הם עדיין צריכים להיות חמים.
מוסיפים את עלי הסלט, המקרל, סלק, סלרי ואגוזי מלך, וזורקים בעדינות.