קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

מרגריטה® פרושוטו עם עגבניות פריכות על צ'אבטה

מרגריטה® פרושוטו עם עגבניות פריכות על צ'אבטה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא את ארוגולה התינוק, מיץ לימון, פולנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: Panzanella עם עגבניות פרושוטו פריך, המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים, ו עקיצות פרושוטו פריכות.

הוראות

1
כדי להפוך את איולי שום, לשלב את הפירה שום, אורגנו, מיץ לימון, מיונז, ושמן זית. מערבבים עד מעורב היטב, או להכות עם מקצף קטן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
בקערת ערבוב קטנה או בינונית, לשלב גבינת פרמזן מגוררת פולנטה, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה על צלחת נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מקום עגבניות פרוסות בתערובת פולנטה-פרמזן, המכסה את שני הצדדים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פולנטהפולנטה
4
מחממים מחבת קטנה או בינונית לחום נמוך, מוסיפים שמן זית מקף למחבת, ואז מוסיפים עגבניות. מטגנים במשך 1-2 דקות בכל צד עד חום בהיר ופריך, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
טוסט רול ג ' בטה פרוס במחבת עד הקצוות להיות פריך, על 1 דקה, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מורחים 2 כפות שום איולי לפרוסה התחתונה של לחם ג ' בטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
איוליאיולי
7
מוסיפים ארוגולה לתינוק ואז עגבניות משובצות בפרמזן פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פולנטהפולנטה
8
למעלה עם פרוש Margherita®, קרוב עם חצי העליון של לחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.