מרנג מנטה
מרנג מנטה עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם צבע מאכל, אבקת סוכר, תמצית מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרנג מנטה, מרנג מנטה, ו סוכריות מנטה שוקולד מרינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 93°. קו אפייה עם נייר קלף. באמצעות electricmixer, להכות חלבוני ביצה ומלח במהירות בינונית עד לבן קצף, about1 דקה. עם הפעלת מערבל, בהדרגה addsugar ב 3 תוספות, מכות עבור 2 minutesbetween כל תוספת. הכה עד formpeaks firmpeaks, כ 2 דקות יותר.
סוכר Addpowdered ותמצית מנטה;הכה להתמזג, על 1 דקה.
צבע נקודה על פני השטח של מרנג;לא לערבב (צביעה תיצור swirlswhen צנרת). מרנג כפית לתוך פסטריבאג מצויד עם קצה 1/2". (לחלופין, כפית לתוך פלסטיק freezerbag, ואז לחתוך 1/2 " את 1 בפינה.) טוויסט העליון;צינור 1 "סיבובים על גיליון מוכן, spacing1" בנפרד.
אופים מרנג עד יבש, על2 1/2 שעות.
בואו להתקרר לחלוטין ,about1 שעה (meringues יהיה פריך כפי שהם מגניבים).לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.לאחסן אטום בטמפרטורת החדר ביןגיליונות קלף או נייר שעווה.