קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מרפסת קדמית שפמנון מטוגן

מרפסת קדמית שפמנון מטוגן
מרפסת קדמית שפמנון מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל טחון, פילה שפמנון שגדל בחווה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פו בוי שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה. פילה לטבול בחמאה, המאפשר עודף לטפטף; מפזרים מלח ופלפלים, ודלות בתערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2
יוצקים שמן לעומק של 4 אינץ ' לתוך מטגן חשמלי או תנור הולנדי; חום עד 40
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
פילה מטגנים, 2 בכל פעם, 2 עד 3 דקות או עד שהם צפים; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.