מרציפן ליל קיץ עם עלי ורדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרציפן הלילה של אמצע הקיץ עם עלי כותרת ורדים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. אם יש לך ביצה לבן, סוכר ממתקים, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו חלום ליל קיץ, Cakespy: Creamsicles של ליל קיץ, ו מנגו במרינדה עם עלי ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: צבע מאכל בצבעים שונים של אדום, צהוב, כחול, ירוק, מעורב כדי ליצור צבעים משניים אם תרצה - ו 3 או 4 מברשות סטריליות קטנות בצבעי מים
ללוש יחד ממרח שקדים, ביצה לבן וסוכר ממתקים.
מערבבים צבע מאכל, לפי הצורך, כדי להפוך צבעים משניים כגון סגול וכתום. מחלקים בצק מרציפן וצבע עם צבע מאכל. עובש לצורות פירות ומניחים על תבנית אפייה משומנת קלות. השתמש מברשות לצייר פירוט על " פירות."
תן יבש במשך 1 שעה לפני מרציפן זיגוג.
עבור זיגוג, לשלב מים וסירופ תירס בסיר קטן.
חום לרתיחה, ואז מיד להסיר מן החום מברשת את מרציפן עם זיגוג.
בואו להתייבש במשך 30 דקות.
הצמד את עלי הכותרת של הוורדים עם עלי נענע ומפזרים באבקת סוכר. סדר מרציפן סביב.