מרק אורז בר
מתכון אורז אורז בר יכול להתבצע בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. אם יש לך רצועות בייקון, קמח, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חמין סלמון ואורז בר, חמין תירס עם אורז בר, ו מרק אורז בר עוף.
הוראות
בסיר גדול מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר.
מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
קולים בצל בטפטופים עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח ומלח. מערבבים בהדרגה מים ומרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה קלה.
מערבבים פנימה את האורז הפראי. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את החלב, הגבינה, הפטרוזיליה והבייקון; מבשלים ומערבבים עד לחימום והגבינה נמסה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג
שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור חמין. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. יין אחד שתוכלו לנסות הוא חיית המחמד הנקמה של הטבע, נאט רוז פאסד. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
חיית המחמד הנקמה של הטבע נט רוז
תווים של פטל ופירות יער עם כמה רמזים לאשכולית. לאחר מספר דקות, היין יציג כמה ניחוחות קלמנטיין ואפרסק לבן. היין באמת חי. היין ממלא את הפה כמשי ויבש (אין שאריות סוכר) אבל הפירותיות בחיך נוטה לגרום לך לחשוב אחרת – החומציות מתונה, והגמר עובר לריבת תאנים רומזת בנגיעה זעירה של מליחות (כמו רוח אוקיינוס).