מרק אורז בר גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אורז בר גבינה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 909 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים ענקיים, מרק תפוחי אדמה, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו מרק אורז בר גביני, קיש אורז בר גביני, ו אורז בר גביני ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני, בייקון מטוגן ובצל יחד עד בייקון הוא פריך ובצל הוא רך.
מערבבים מרק ואורז בסיר בינוני; מערבבים בתערובת בייקון, חצי וחצי וגבינה.מבשלים על אש נמוכה עד גבינה נמסה, ערבוב occassionally.
מגישים בקערות ביסקוויטים, אם תרצה.
ביסקוויט קערות: לשטח כל ביסקוויט לתוך סיבוב 5 אינץ'. הפוך 8 (6-אונקיה) כוסות פודינג, כמה סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה משומנת קלות. תרסיס ישבנים של כוסות עם תרסיס ירקות לא מקל; טופס ביסקוויטים שטוח סביב כוסות.
אופים ב 350 במשך 14 דקות. מגניב מעט ולהסיר ביסקוויטים מכוסות. חזור לתנור ואפה 7 עד 10 דקות נוספות או עד הזהב.