מרק בשר בקר טחון ירקות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, מרק בקר טחון ירקות עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לארוחה זו יש 187 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. אם יש לכם גרגירי חמי בקר, תירס, במיה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם לסתיו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 47% . נסו מרק ירקות בקר טחון , מרק ירקות טחון מהיר ומרק בקר טחון וירקות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה תפוחי אדמה ומים. מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את החמין, המרק, הירקות, הבצל הטחון המיובש ובשר הבקר לתפוחי האדמה הלא מסוננים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.