קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות90
ציון בריאות6
מגזין

מרק דגים עם רוויל חריף

מרק דגים עם רוויל חריף
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומרק פסקטריאני? מרק דגים עם רוויל חריף יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לך פילה אמנון, כרישה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קיץ בויאבז עם סמוקי רויל, Bouillabaisse עם Rouille ו טוסטים שום, ו קיץ עגבניות בויאבז עם בזיליקום רוויל.

הוראות

1
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים כרישה, סלרי, שום וזרע שומר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרישה מתרככים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים עגבניות ותפוחי אדמה; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד העגבניות מתחילים להישבר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים יין, מגבירים את החום לגבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מיץ צדפות, מים, קליפת תפוז, עלי דפנה וזעפרן ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, על 15 דקות.בזהירות לטבול אמנון וצדפות במרק, לחזור לרתיחה ולבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
זעפרןזעפרן
אמנוןאמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
מוסיפים קלמרי, שוקעים במרק, וממשיכים לבשל עד המבושלים, כ-3 דקות. השליכו קליפת תפוז ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דיונוןדיונון
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מגישים את המרק עם כפית של רוויל חריף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקו, פרוס קלמרי (דיונון) צינורות וזרועות, (ראה קצה)נקו, פרוס קלמרי (דיונון) צינורות וזרועות, (ראה קצה)1מעקבסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר, כתושזרעי שומר, כתוש4ציפורןשום, טחוןשום, טחון2כרישה, חלקים לבנים בלבד, חצוי לאורך, פרוס דק שטף ביסודיותכרישה, חלקים לבנים בלבד, חצוי לאורך, פרוס דק שטף ביסודיות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2רצועות4 אינץ רצועות קליפת תפוז, (ראה קצה)4 אינץ רצועות קליפת תפוז, (ראה קצה)4עגבניות שזיף, חתוכות לקוביותעגבניות שזיף, חתוכות לקוביות2largesתפוחי אדמה אדומים, לחתוך בקוביות 1/2 אינץתפוחי אדמה אדומים, לחתוך בקוביות 1/2 אינץ1זעפרן קורט, (ראה עצה)זעפרן קורט, (ראה עצה)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות ים יבשות, (ראה עצה), חצויותצדפות ים יבשות, (ראה עצה), חצויות90ריבס, קצוץ טרי או קפוארוויל חריףרוויל חריף227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה אמנון, חתוך לשלישיםפילה אמנון, חתוך לשלישים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן