מרק דגים Provençal עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פרנו, עלי קורנית, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו מרק דגים Provençal, מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille, ו דגים Provençal (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לריכוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
3
מוסיפים את השום, גרידת תפוז, זרעי טימין, זרעי שומר וכוסברה וזעפרן ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים על חום גבוה עד מבריק, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
טימין טרי
רסק עגבניות
גרידה כתומה
זעפרן
שומר
שום
4
מוסיפים את העגבניות, מיץ צדפות, יין ונמל ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ צדפות
עגבנייה
יציאה
יין
5
מוסיפים את הדקר והשרימפס, מכסים חלקית ומבשלים במשך 45 דקות. השליכי את זרזיף הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
דקר
שרימפס
6
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס. לשטוף את הסיר. הגדר טחנת מזון מצויד להב גס על הסיר ולהפעיל את המרק דרך טחנת המזון. תביא את המרק לרתיחה. מערבבים את פרנו ומתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.