מרק דלורית עם מרווה
מרק דלורית עם מרווה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם מיץ תפוחים, עלי מרווה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ומרק מרווה עם פירורי לחם מרווה, דלעת סקווש ומרק מרווה, ו מרק דלורית עם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 מרק כוסות ומיץ לרתיחה.
בינתיים, לקלף סקווש, זרע, לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' (אתה צריך 7 עד 8 כוסות).
מוסיפים סקווש, בצל ועלים מרווה שלמה למחבת, לכסות, ולחזור לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד סקווש הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 30 דקות.
עם כפית מחוררת, להעביר כמחצית הירקות למעבד מזון או בלנדר. להסתחרר בצורה חלקה טהור, הוספת מרק רק מספיק כדי להקל.
יוצקים טהור לתוך קערה וחוזרים על ירקות טהורים שנותרו.
להחזיר ירקות טהורים מרק במחבת. אם המרק עבה יותר ממה שאתה אוהב, דק עם יותר מרק. מערבבים מעל חום בינוני עד המרק חם.
מוסיפים קרם frache, מרווה, ומלח לפי הטעם.