קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

מרק דלעת חמאה קלוי מלוח

מרק דלעת חמאה קלוי מלוח
מרק דלעת חמאה קלוי מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למרק שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 5 דקות. ראש לחנות ולקחת שמן זית, מלח ופלפל טחון, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק דלעת חמאה קלוי, מרק דלעת חמאה קלוי, ו מרק דלעת חמאה קלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
משפשפים שמן זית בצד החתוך של חצאי דלעת החמאה; מפזרים כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
הנח סקווש, לחתוך בצד למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד למכרז, בערך 1 שעה. סקופ בשר סקווש לתוך קערה ומעכים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה מומסת עד שהבצל מתרכך מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים גזר; מבשלים ומערבבים עד שהגזר והבצל רכים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מערבבים דלעת מחית, מיורן, זרעי סלרי, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור לתערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד לחימום, 5 עד 10 דקות. מערבבים ציר עוף; מביאים תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
זרעי סלריזרעי סלרי
מרז ' ורםמרז ' ורם
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים בהדרגה שמנת וגבינת שמנת לתערובת הסקווש; מערבבים עד שגבינת השמנת נמסה ומשולבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
סכין קילוףסכין קילוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים