מרק האפונה של שרה
מרק האפונה של שרה נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אפונה, עירית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), סלט אפונה קר, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האפונה כולה יבשה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולספוג 8 שעות או לילה.
מסננים אפונה ספוג, ולחזור לסיר. מכסים עם 2 ליטרים מים.
מערבבים את האפונה פיצול יבש, בסיס ירקות, חזיר מלח, בצל, גזר, עירית, מלוח, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 2 שעות, עד אפונה במכרז.
הסר וזרוק את חזיר מלח לפני ההגשה.