מרק הבמיה של דוד דנק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. אם יש לך קישורי נקניקיות andouille, תימין, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו הצ'ילי של דוד בוב.
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום, הבצל, פלפל, סלרי ובמיה; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהמחבת, ולהניח בצד.
4
מחממים את הנקניק במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מן המחבת כדי לנקז על מגבות נייר.
6
מסננים את שומן הנקניק מהמחבת, ושופכים את שמן הירקות לחום.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את העוף במחבת, ומבשלים כ -20 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר עוף מהמחבת, ומניח על מגבות נייר לניקוז, משאיר את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
להפחית את החום נמוך, ומערבבים את הקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד רביכה מגיע צבע חום עמוק. זה אמור לקחת בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים 2 כוסות מים לתוך רביכה, ומוסיפים את הבצל, שום ופלפלים. הגדר את החום בינוני, ולהביא לרתיחה. מערבבים במרק העוף, ומבשלים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
11
חותכים את העוף לקוביות, ומוסיפים למרק יחד עם הנקניק. מבשלים במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
12
בינתיים, לשלב אורז 2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד אורז רך.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את השרימפס למרק, ומתבלים עם טימין, פטרוזיליה, מלח, פלפל קאיין ורוטב פלפל חריף. מבשלים עוד 20 דקות.