קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

מרק חמור ים מעושן

מרק חמור ים מעושן
צ'אודוק מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 286 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא שמנת כבדה, תפוחי אדמה יוקון זהב, פילה האדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק חמור ים מעושן, כרישה ומרק חמור ים מעושן, ו חמור ים מעושן ומרק כמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פילה האדוק בסיר רחב גדול.מכסים עם 5 כוסות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה האדוקפילה האדוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים סיר overmedium-חום גבוה ולהביא לרתיחה.להפחית את החום בינוני ומבשל untilfish הוא רק מבושל, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
Transferfish לצלחת; בואו מגניב. להיפטר עור קשקשים רבים; דגים פתית לחתיכות גדולות.הגדר מסננת מעל קערה בינונית; strainpotaching נוזל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
[כדי להחליף whitefish מעושן forhaddock: להיפטר מעצמות ועור מ 1 1/2 קילו דג לבן מעושן. שים דגים, 2 cutslices עבה בייקון מעושן (כ 2 אונקיות), ו4 כוסות מים בסיר רחב גדול. להביא asimmer על חום בינוני; להסיר דגים עםכפית מחוררת לאחר 5 דקות. Continuesimmering נוזלי (עם בייקון) עד reducedכ 2 כוסות, על 10 דקות. מסננים נוזלי; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
5
הוסף 3 כוסות מים; להפריש.]
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
להמס חמאה בסיר כבד גדול overmedium-חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
להוסיף כרישה וסלרילבדוק על אש בינונית נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 15 דקות.מערבבים חרדל יבש, ולאחר מכן ציידים שמוריםliquid, תפוחי אדמה, וזרעי טימין. Increaseheat בינוני גבוה ומבשל עדעגבניות הם מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
אבקת חרדלאבקת חרדל
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלריסלרי
כרישהכרישה
8
עם כפית מחוררת, להסיר חצי מתפוחי האדמה המבושלים ומניחים בקערה קטנה.מחית תפוחי אדמה דק עם מזלג; לחזורכדי מרק להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
צ אודרצ אודר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
9
הסר chowderfrom חום ומערבבים דגים שמורים, שמנת, עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
קרםקרם
דגיםדגים
10
מגישים בקערות מחוממות עם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
קרקרים פשוטים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.