קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מרק מוסל צרפתי

מרק מוסל צרפתי
המתכון מרק מוסל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, חצי חצי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק צדפות ושומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא 1 1/2 כוסות מים ו 1 כוס היין לרתיחה בסיר גדול, רדוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את המולים, מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד המולים פתוחים. כאשר המולים קרירים מספיק כדי להתמודד, להפריד את המולים מן הפגזים ולהניח בצד, להשליך את הפגזים וכל מולים שלא לפתוח. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
סירסיר
4
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר כבד-תחתית גדול אחר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, שום, זעפרן, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל וטחון, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
זעפרןזעפרן
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
כרישהכרישה
מלחמלח
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
הוסף 2 כוסות של נוזל בישול שמורות (להשליך את השאר) ואת שאר היין, להביא לרתיחה, להנמיך את החום, ומבשלים נחשפו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
מוסיף את המולים השמורים, חצי וחצי, ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
קרםקרם
9
חום עד רק מחומם דרך אבל לא רותח. מערבבים את הפטרוזיליה או שמיר, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
שמירשמיר
מלחמלח
10
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.