המתכון מרק מוסל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, חצי חצי, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק צדפות ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא 1 1/2 כוסות מים ו 1 כוס היין לרתיחה בסיר גדול, רדוד.
מרכיבים שתצטרך
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את המולים, מכסים את הסיר, ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד המולים פתוחים. כאשר המולים קרירים מספיק כדי להתמודד, להפריד את המולים מן הפגזים ולהניח בצד, להשליך את הפגזים וכל מולים שלא לפתוח. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת כותנה מצופה לתוך קערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
קערה
סיר
4
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר כבד-תחתית גדול אחר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, שום, זעפרן, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל וטחון, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
זעפרן
שום
בצל
פלפל
כרישה
מלח
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
7
הוסף 2 כוסות של נוזל בישול שמורות (להשליך את השאר) ואת שאר היין, להביא לרתיחה, להנמיך את החום, ומבשלים נחשפו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
8
מוסיף את המולים השמורים, חצי וחצי, ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קרם
9
חום עד רק מחומם דרך אבל לא רותח. מערבבים את הפטרוזיליה או שמיר, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.