קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מרק מיסו של אוצר הים

מרק מיסו של אוצר הים
מתכון ים אוצר צדפות מרק מיסו מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. לך לחנות ותביא את מיסו, ג'ינג'ר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מרק יקר למדי עבור סתיו. נסו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו, מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט ג ' ינג ' ר מופשר על קערה קטנה כדי לחלץ 1 כפית מיץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב 2 כוסות Dashi ו 2 כוסות מים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
להוסיף צדפות. כיסוי; מבשלים עד צדפות פתוחות, כ 10 דקות (צדפות להשליך שאינם נפתחות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
הסר מהחום.
5
מעבירים צדפות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הסר בשר מן פגזים; להזמין בשר פגזים בנפרד. מסננים מרק וכל מיצים שנצברו דרך מסננת בסדר מרופד מסנן קפה. החזר מרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מערבבים מיסו לבן ואדום בקערה. תביא מרק להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים 1/4 מרק כוס למיסו; מערבבים עד המיסו מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מיסומיסו
9
להקציף מיסו לתוך מרק בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים מיץ ג ' ינג ' ר שמור ורוטב סויה. לשמור על חום מעל בינוני-נמוך (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
מיץ ג ' ינג ' רמיץ ג ' ינג ' ר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
11
מניחים 1 צדפה פגז בכל קערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מניחים 3 חתיכות צדפות בשר בכל קליפה. מרק מצקת מעל; מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.