מרק מלפפון צונן
מרק מלפפון צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 168 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.19 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם מלפפונים, קמח, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: מרק מלפפון צונן, מרק מלפפון צונן, ו מרק מלפפון צונן.
הוראות
לזרוק מלפפונים עם 1 כפית. מלח במסננת מעל קערה.
תן לעמוד, לזרוק או לערבב כמה פעמים, למשך 30 דקות. שוטפים מלפפונים במים קרים ומסננים היטב.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ומבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריכוך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת אחידה, כ -2 דקות. מערבבים מלפפונים לאט לשפוך מרק. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך ערבוב לעיתים קרובות ומגרדים את תחתית התבנית. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מתבלים במלח ופלפל, מכסים חלקית ומבשלים עד שהמלפפונים רכים מאוד, 15 עד 20 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
עבודה בקבוצות, מרק מחית בזהירות בבלנדר. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, לפחות 2 שעות. (יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש.)
ממש לפני ההגשה, לטאטא שמנת חמוצה עד חלקה. מערבבים שמיר למרק. מתבלים היטב במלח ופלפל. מחלקים בין 8 קערות ומקשטים בשמיר נוסף, אם רוצים.