קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם

מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם
מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 545 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו נקניקיה בסיר אחד ומרק תפוחי אדמה, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו נקניק שמנת ומרק כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בן 2 ליטר או סיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, נקניק מעושן ונקניק נקניק מעושן בשמן החם עד שהנקניק ישחה, כ -10 דקות. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת נקניק ויוצקים מספיק מים כדי לכסות תערובת; מוסיפים עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
תערובת נקניק-תפוחי אדמה מבשלים מעל חום נמוך עד תפוחי אדמה הם במכרז וטעמים של מרק מעורבב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
מערבבים קמח וחמאה בסיר מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה וזהובה קלות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מקציפים חלב לתערובת קמח-חמאה עד מעובה; מתבלים במלח. מערבבים תערובת קמח חמאה למרק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר ולהשליך את עלי המפרץ לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת