מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם
מרק נקניקיית תפוחי אדמה מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 545 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו נקניקיה בסיר אחד ומרק תפוחי אדמה, Zuppa Toscana {מרק תפוחי אדמה וקייל עם נקניק איטלקי}, ו נקניק שמנת ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בן 2 ליטר או סיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל, נקניק מעושן ונקניק נקניק מעושן בשמן החם עד שהנקניק ישחה, כ -10 דקות. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תערובת נקניק ויוצקים מספיק מים כדי לכסות תערובת; מוסיפים עלי דפנה.
תערובת נקניק-תפוחי אדמה מבשלים מעל חום נמוך עד תפוחי אדמה הם במכרז וטעמים של מרק מעורבב, 1 עד 2 שעות.
מערבבים קמח וחמאה בסיר מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת חלקה וזהובה קלות, כ 5 דקות.
מקציפים חלב לתערובת קמח-חמאה עד מעובה; מתבלים במלח. מערבבים תערובת קמח חמאה למרק עד משולב היטב.
הסר ולהשליך את עלי המפרץ לפני ההגשה.