מרק סלסה עם ביצים עלומות
מתכון מרק סלסה עם ביצים עלומות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 285 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, ביצים, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו ביצים עלומות סלסה & גריסים, ביצים עלומות סלסה ודגנים, ו ביצים עלומות עם פולנטאן וסלסה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך שומן מ 1 פחית (49 עוז.) מרק עוף.
שלב מרק ו 1 1/2 כוסות סלסה עגבניות במחבת 5-6 ליטר. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום רק מתחת לרתיחה פעילה. לפצח 8 ביצים גדולות, אחד בכל פעם; להחזיק כל קרוב משטח מרק להחליק ביצה למחבת. מכסים ומבשלים עד חלמונים הם המשרד כמו שאתה אוהב, 4 עד 5 דקות עבור מרכזים רכים מעט. מצקת 2 ביצים לתוך כל קערה; למלא קערות עם מרק.
מפזרים 1 כוס גבינת צ ' דר גרוסה שווה על מנות.