מרק סרטנים ומרק צדפות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגיש 15 . מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם צדפות, תיבול cajun, בשר סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מרק סרטנים וצדפות, מרק סרטנים צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים שום ושאלות, ומטגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיפים מיץ צדפות ויין; מבשלים 2 דקות או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים ברוטב ווסטרשייר והבא 3 מרכיבים. מבשלים עד מחומם היטב, כ 10 דקות. מערבבים צדפות ו crabmeat; לבשל רק עד הקצוות של צדפות להתכרבל.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.