קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות-תפוחים של סטפני Izard

מרק עגבניות-תפוחים של סטפני Izard
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות מנילה ונקניקיות לינגוויני של סטפני איזארד, מרק עגבניות תפוחים שמנת, ו מטבל הטאקו של סטפני.

הוראות

1
בסיר מרק גדול וכבד (כגון תנור הולנדי), מחממים את החמאה מעל חום בינוני עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הזיעה עד חיוור ומכרז, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את התפוחים, רסק עגבניות, סמבל ויין. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לשימור,לשימור,
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את העגבניות והסיידר, מביאים לרתיחה, ואז מפחיתים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התרככו ומתחברים, לפחות 30 דקות, רצוי שעה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
5
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית (בקבוצות) עם הקרם. להחזיר את המרק לסיר, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים עם גבינה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף