תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ומרק Pastina. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פסטה acini di pepe, מרק עוף קרטונים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף וביצה עם פסטינה, עוף צ'יארלו ומרק פסטינה, ו תרד ומרק פסטינה.
הוראות
1
מניחים עוף במחבת 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף 1 קרטון של מרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 20 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
בינתיים, בסיר 5 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מסננים עוף, הזמנת מרק; מניחים עוף בצד. מסננים מרק; להוסיף ירקות. מערבבים קרטון הנותרים של מרק, עגבניות, מלח, פלפל ועלה דפנה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
חום לרתיחה. מערבבים בפסטה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
לגרוס או לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס; להוסיף מרק. מערבבים בירקות רק עד שנבל.