תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף אטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתכון זה מארון בישול יש 3326 אוהדים. אם יש לכם עופות תיבול, parmigiano regginao, ציר עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק עוף עם אטריות, ו מרק עוף עם אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד למכרז, כ-8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את מרק העוף או המניה, תיבול עוף ועופות, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 כף גדושה פלפל לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיף את האטריות ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.לחלופין לערבב במיסו, פרמזן ומיץ לימון.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בפטרוזיליה.