מרק פטריות שעורה שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח, מים, גבינה שוויצרית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: בונדר גרסטנסופה (מרק שעורה שוויצרי), מרק שעורה ועדשים עם מנגולד שוויצרי, ו מרק שעורה ועדשים עם מנגולד שוויצרי.
הוראות
1
ב 3-קוט. סיר, מטגנים פטריות ובצל בחמאה עד שהם רכים. בעזרת כף מחוררת מעבירים פטריות ובצל לקערה; מניחים בצד. מערבבים קמח לטפטפות מחבת; מבשלים על אש בינונית עד להשחמה קלה. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
קמח לכל מטרה
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת רוטב
קערה
מחבת
2
מוסיפים שעורה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מתמיד, למשך 15 דקות או עד שהשעורה רכה.