קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

מרק קפליני עם ברודו עוף עשיר

מרק קפליני עם ברודו עוף עשיר
מתכון מרק קפליני עם ברודו עוף עשיר יכול להתבצע תוך כ -3 שעות ו -35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 557 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. לכו לחנות ואספו מלח ים טחון, עלי פטרוזיליה, פסטה קפליני ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קפליני עם מולים וצדפות במרק זעפרן עשיר, ארנב אגנולוטי עם רוזמרין ועוף ברודו, ו מרק עוף עשיר עם אטריות טריות.

הוראות

1
מתבלים בנדיבות כל חתיכת עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה עד שהוא מתחיל לעשן. מוסיפים בזהירות נתחי עוף בשכבה אחת, עם העור כלפי מטה, להשחמה של כל נתח. לאחר כ 8 דקות, להפוך כל פיסת חום אותם בצד השני. כאשר נתחי העוף חומים עמוקים משני הצדדים, מניחים את הבצל, הסלרי והגזר בסיר ומבשלים עד להשחמה עמוקה, כ -15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם בלבד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הפטריות, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים את היין ועלי הדפנה. בעזרת כף עץ מגרדים את תחתית הסיר כדי להסיר חתיכות מקורמלות. מבשלים על אש גבוהה עד שנשאר כ-1/4 כוס יין, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את המים. כשהמים מגיעים לרתיחה, הרחיקו את כל הקצף או הזיהומים העולים למעלה. מנמיכים את האש כדי לשמור על רתיחה, אך אל תתנו למרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מבשלים את המרק שלא נחשף במשך 2 1/2 עד 3 שעות, מדי פעם מרפרפים על כל קצף וזיהומים שעולים למעלה. בשר העוף יהיה רך ונופל מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
7
מוציאים את נתחי העוף מהמרק ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
יוצקים את המרק דרך מסננת מרופדת במגבת תה (או בד גבינה בעובי משולש) ומניחים מעל סיר גדול ונקי (או מסננים את המרק לקערה גדולה ומחזירים את המרק לסיר). מחק את הירקות. אתה צריך בערך 8 כוסות מרק. שמור על מרק חם. טועמים ומתבלים ממש טוב (זו מנה פשוטה שדורשת הרבה מלח ופלפל).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
כאשר העוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את בשר העוף מן העצמות. מחק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מניחים את העוף הגרוס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים כ -5 דקות, עד שהם פשוט ביישנים מאל דנטה, ואז מרוקנים אותה דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
יוצקים את הפסטה החמה ישירות לקערה עם העוף הגרוס.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
14
מזלפים שמן זית ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
15
מוסיפים 1 כוס מרק שמור כדי להרטיב את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
16
מערבבים היטב ומחלקים באופן שווה בין 8 קערות הגשה. מצקת 1 כוס מרק חם לתוך הקערה. מפזרים מעט פרמזן על כל קערת מרק. העבירו פתיתי צ ' ילי לתוספת טעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
17
מגישים חם גם עם כף וגם עם מזלג.