משולש פילו תרד
משולש פילו תרד עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך גבינת פטה שומן מופחתת, פלפל, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו משולש פילו תרד, תרד, פטה & שמש מיובש עגבניות פילו משולשים, ו תרד, פטה & עגבניות מיובשות פילו משולשים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מסנן קפה להגדיר מעל קערה, לנקז את הריקוטה. תזרקו נוזלים ותניחו את הריקוטה בצד.
במחבת סאוט 2 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים פטרוזיליה, תרד מוקרם, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים אוזו ומבשלים עוד 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים גבינות ריקוטה ו פטה ואת pepperoncini.
בואו להתקרר ולאחר מכן לקרר במשך 20 דקות או יותר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בינתיים, לגלגל את בצק פילו ו, החל מהצד הארוך, גיליונות לחתוך לרצועות רחבות 2 אינץ'. מכסים במגבת נייר ומגבת מטבח לחה מעט. קח 3 רצועות מברשת את הסדין העליון בקלילות עם שמן זית. למעלה עם 1 כפית של מילוי, הניח 1/2 אינץ ' מעל הפינה התחתונה. מקפלים לצורת משולש וחוזרים כאילו מתקפלים לדגל. חוזר. סדר משולשים צד התפר למטה על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף. מברשת קלה משולשים עם שמן זית ואופים במשך 20 דקות או עד חום זהוב. להתקרר מעט ולהעביר מגש הגשה. הקפאת שאריות בצק פילו לשימושים אחרים.