משמש-סלט ג'לטין כתום
סלט ג'לטין משמש-כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חצאי משמש, מרשמלו, תערובת ® jell-o, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט ג'לטין משמש כתום, סלט ג'לטין משמש, ו סלט ג'לטין משמש.
הוראות
מסננים ושומרים סירופ ממשמש ואננס.
להוסיף מים שווים 2 1/2 כוסות.
בקערת ערבוב, להמיס את הג ' לטין במים חמים. מערבבים 1 1/2 כוסות סירופ פירות שמורות, להפריש להתקרר.
לתערובת הג ' לטין, מוסיפים את משמשים, אננס, אגוזים ומרשמלו. מערבבים לשלב, יוצקים לתוך מחבת 9x13 אינץ משומנת קלות וצינה עד המשרד.
במחבת רוטב קטנה, לשלב את הסוכר, קמח, ביצה, סירופ פירות הנותרים וחמאה.
חום ומערבבים כל הזמן עד מעובה. מקררים עד שמצוננים.
קצפת עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת פודינג קר.
מורחים על ג ' לטין, מקררים ומפזרים גבינה לפני ההגשה.