מתאבן ארטישוק יווני
מתאבן ארטישוק יווני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, גבינת צ'דר חדה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מתאבן ארטישוק / Dip, מתאבן ארטישוק אפוי, ו מתאבן מישהו? ארטישוק ומטבל סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
גריז צלחת אפייה 10x7x2 אינץ'.
מרינדה ניקוז מצנצנת אחת של לבבות ארטישוק למחבת.
יוצקים לבבות ארטישוק מצנצנת סחוטה ואת כל צנצנת שנייה (מרינדה לבבות ארטישוק) למעבד מזון. להתמזג עד לבבות ארטישוק קצוץ גס ולהניח בצד.
מבשלים ומערבבים בצל ושום במחבת עם מרינדה מעל חום בינוני-נמוך עד בצל הם חום בהיר, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
מערבבים בצל תערובת, ביצים, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור, אורגנו ורוטב פלפל חריף יחד עד מעורבב היטב.
מערבבים גבינת צ ' דר חדה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, ותערובת לב ארטישוק קצוצה לתערובת הבצל.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא זהוב, 25 עד 30 דקות.
חותכים לריבועים 1 אינץ ומגישים חמים או קרים.