מתאבן עוגת גבינה נקניק
מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, פירורי לחם מתובלים, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה מתאבן, מתאבן נקניק, ו מתאבן עוגת גבינה קלמטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הגבינה והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350; במשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בינתיים מסננים עגבניות מיובשות, ושומרים 1 כף שמן. קוצצים מספיק עגבניות מיובשות למדידת 1/2 כוס ומניחים בצד. (שמור את העגבניות שנותרו לשימוש אחר.) במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים שום, מבשלים 1 דקה יותר.
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, השמנת ושמן העגבניות המיובש השמור עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את גבינת המוצרלה, הבצל, הבזיליקום, תערובת הנקניקיות והעגבניות המיובשות.
יוצקים מעל קרום. מחזירים לתבנית אפייה.
אופים 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מגישים בטמפרטורת החדר עם קרקרים.