המתכון הממתק חמאת בוטנים פופקורן מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 12. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-675 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, סוכר, פופקורן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חטיפי פופקורן עם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים פופקורן חטיפי גרנולה, ו חמאת בוטנים מרשמלו פופקורן ברים + נטפליקס.
הוראות
1
לטאטא את ממתיקים וחמאת בוטנים יחד בסיר גדול.מביאים את החומרים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן; להרתיח 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מערבבים את הפופקורן והצימוקים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את תערובת חמאת הבוטנים החמה על הפופקורן ומערבבים בזהירות עם כפיות עץ לערבב עד מצופה היטב.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ולוחצים בעדינות על תערובת הפופקורן לתוך המחבת.
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Santa Margherita Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.