מתכון סויה מיסו טונה סשימי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתכון סויה מיסו טונה סשימי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 240 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן זית, ממרח ווסאבי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טונה סשימי, סשימי טונה חריף, ו סשימי טונה " פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף את שמן הזית, מיץ לימון, מיסו, רוטב סויה, ווסאבי.
מניחים את הטונה בתבנית אפייה גבוהה צדדית.
יוצקים את תערובת השמן על הטונה ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.
לשמש כמתאבן או עם סלט עבור entre.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק