נאגטס הודו עם קטשופ חמוציות
המתכון של נאגטס הודו עם קטשופ חמוציות יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -55 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 635 קלוריות . תמורת 2.02 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כנסו לחנות וקנו אגס, סוכר, חזה הודו ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 67% , וזה די טוב. מתכונים דומים: את הקטשופ הביתי של קאיו , "קטשופ" ספרדי - רוטב רומסקו , ונתחי עוף קוקוס וחיטה מלאה .
הוראות
מקמו את המדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-450 מעלות צלזיוס.
מניחים את הגזרים על דף נייר כסף גדול; מזלפים מעל 2 כפות חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את קצוות נייר הכסף ומוסיפים 1/4 כוס מים, ואז סוגרים לתוך שקית. מניחים על תבנית אפייה וצולים במדף התחתון של התנור עד שהם רכים, 25 דקות.
בינתיים, ערבבו את הקורנפלקס, 2 כפות החמאה המומסת הנותרות, גרידת הלימון ורבע כפית מלח ופלפל בצלחת שטוחה.
טורפים 2 כפות חרדל וחלבון ביצה בכלי אחר. מצפים את תרנגול ההודו בתערובת החרדל; מטפטפים בתערובת הקורנפלקס.
מניחים על רשת צינון המונחה על תבנית אפייה. צולים במדף העליון של התנור עד שהבשר מוכן, 15 דקות.
ערבבו את החמוציות, האגס, הסוכר, מיץ הלימון ו-2 כפות מים בסיר קטן; הביאו לרתיחה תוך כדי ערבוב. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה; בשלו על אש קטנה עד שהחמוציות מתפוצצות, 5 דקות.
מעבירים לבלנדר, מוסיפים את כפית החרדל הנותרת וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס