קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

נאגטס הודו עם קטשופ חמוציות

נאגטס הודו עם קטשופ חמוציות
המתכון של נאגטס הודו עם קטשופ חמוציות יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -55 גרם חלבון , 14 גרם שומן , וסך הכל 635 קלוריות . תמורת 2.02 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-4 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כנסו לחנות וקנו אגס, סוכר, חזה הודו ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 67% , וזה די טוב. מתכונים דומים: את הקטשופ הביתי של קאיו , "קטשופ" ספרדי - רוטב רומסקו , ונתחי עוף קוקוס וחיטה מלאה .

הוראות

1
מקמו את המדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחממו מראש ל-450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
2
מניחים את הגזרים על דף נייר כסף גדול; מזלפים מעל 2 כפות חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את קצוות נייר הכסף ומוסיפים 1/4 כוס מים, ואז סוגרים לתוך שקית. מניחים על תבנית אפייה וצולים במדף התחתון של התנור עד שהם רכים, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
3
בינתיים, ערבבו את הקורנפלקס, 2 כפות החמאה המומסת הנותרות, גרידת הלימון ורבע כפית מלח ופלפל בצלחת שטוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
קורנפלקסקורנפלקס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4
טורפים 2 כפות חרדל וחלבון ביצה בכלי אחר. מצפים את תרנגול ההודו בתערובת החרדל; מטפטפים בתערובת הקורנפלקס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים על רשת צינון המונחה על תבנית אפייה. צולים במדף העליון של התנור עד שהבשר מוכן, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
6
ערבבו את החמוציות, האגס, הסוכר, מיץ הלימון ו-2 כפות מים בסיר קטן; הביאו לרתיחה תוך כדי ערבוב. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה; בשלו על אש קטנה עד שהחמוציות מתפוצצות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מעבירים לבלנדר, מוסיפים את כפית החרדל הנותרת וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מגישים עם ההודו והגזר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד כפית חרדל דבש2 כפות ועוד כפית חרדל דבש
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
צילום מאת אנטוניס אכילאוס