נאוואחו מטגנים לחם I
לחם מטגנים נבאחו שאני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. ללחם הזה יש 244 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח ים, שומן, אבקת חלב ללא שומןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם מטגנים נאוואחו, טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי, ו טאקו נבאחו של אמא ולחם פריי הודי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לערבב יחד קמח, אבקת חלב יבש ללא שומן, אבקת אפייה, ומלח.
חותכים 5 כפות של השומן לתוך התערובת היבשה עד שהוא דומה פירורים עדינים.
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים עד שהבצק מתרחק בצדדים של הקערה.
מכסים במגבת ומניחים בצד במשך 2 שעות.
מחלקים את הבצק לשתי חתיכות גדולות. לעצב כל חתיכה למעגל.
מגלגלים כל חתיכה על לוח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. הפוך 2 חתכים מקבילים דרך הבצק מבלי לחתוך את כל הדרך.
מחממים את השומן הנותר במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהוא חם, מוסיפים את הבצק בצורת הראשון. מטגנים במשך 4-5 דקות בצד הראשון, עד הזהב, להתהפך ולסיים בישול בצד השני במשך 3-4 דקות.
הסר את הלחם מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מפזרים מלח ים, אם תרצה. תתחמם בזמן שהמחלקה השנייה תבשל.